Welkom!

Deel je kennis met anderen in deze Flashgemeenschap!
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan?
Wachtwoord vergeten?
AKQA&Philips Design op Adobe UG
11224 keer gelezen

Bijeenkomst 21 januari, thema Enterprise

De sprekers op de komende meeting van de Adobe User Group Nederland, die 21 januari in Pakhuis de Zwijger plaatsvindt, zijn bekend. Het wereldwijd toonaangevende interactieve bureau AKQA zal Eco:Drive presenteren, een AIR applicatie voor het merk Fiat. Adobe platform evengelist Serge Jespers zal Flash Catalyst, Flex Builder en de Sneak Peeks van Adobe MAX Milaan tonen. Philips Design zal ingaan op de product catalogus op de consumenten website, Atos Origin zal presenteren over de integratie van Adobe technologie binnen het SAP systeem en theFactor.e zal een van de grotere Flex projecten in Nederland showen.

Het is de tiende meeting die de Adobe User Group geeft, gericht op professionele designers en developers. Aan de hand van het thema laten sperkers projecten zien en vertellen hoe dit gemaakt is. Daarnaast zijn de meetings een uitgelezen kans om het netwerk te versterken.

Thema en registratie
We kunnen niet meer om uitgebreide informatie-systemen heen. Bij elke handeling die we doen staan computers dag en nacht te werken om onze acties uit te voeren. Bij een zoekopdracht via Google, het versturen van een smsje en het pinnen van je boodschappen in de winkel. Schijnbaar onzichtbaar worden onze opdrachten door enterprise systemen met geavanceerde 'business rules' volbracht. Hoe werkt dit? Wie bedenkt en bouwt deze systemen? Wat komt hier allemaal bij kijken? Aan de hand van cases uit de praktijk geven professionals een kijkje achter de schermen, en vertellen ze het hoe en waarom ze hiervoor bepaalde tools voor deze enterprise oplossingen inzetten, hoe belangrijk een goede user interface is, en wat daar allemaal bij komt kijken. Bezoekers kunnen zich weer voorbereiden op een middag vol kennis, inspiratie, netwerken en de netwerkborrel, waarin tevens op het nieuwe jaar wordt geproost. Toegang tot deze meeting is gratis, maar inschrijven is verplicht. Dat is mogelijk op www.adobeusergroup.nl. Registreer snel voor de 21e en mis het niet!

Over de Adobe User Group
De Adobe User Group (AUG) telt ruim 1300 leden en richt zich op professionele designers en developers die met Adobe- en andere vakgerelateerde software en technieken werken. De AUG stelt zich ten doel als platform te dienen voor inspiratie en het uitwisselen van gebruikerservaringen. Jaarlijks worden er minstens 6 meetings gehouden in Pakhuis de Zwijger. De AUG richt zich op web, print, video en andere productgroepen.

verwijder dit acount anoniem anoniem (07 October 2011, 14:14)
Deze ook graag! Het lijkt onmogelijk om mijn acount te verwijderen op deze site... Zelfs de mail adressen van de admin werken niet.... Als er hier nog iemand is die de site onderhoud?? graag mij verwijderen!
asdasd VERWIJDER DIT ACCOUNT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VERWIJDER DIT ACCOUNT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (01 October 2009, 18:07)
VERWIJDER DIT ACCOUNT !!!!!!!!
1-2