Welkom!

Deel je kennis met anderen in deze Flashgemeenschap!
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan?
Wachtwoord vergeten?
Adobe User Group meeting succesvol
10336 keer gelezen

Vorige week werd de eerste meeting van de Adobe Usergroup Nederland in gehouden.

Er kwamen ruim 80 designers en developers op de sessies af, die ditmaal 3D (in ondermeer Photoshop Extended CS3, Flex en Flash CS3) als thema hadden.

Voor de meetings in de komende maanden worden meer bezoekers verwacht, waarvan de eerstvolgende als thema online video heeft.

 


 

Tijdens de eerste bijeenkomst werden drie sessies gegeven door Martijn de Visser, Lead Interaction Designer bij Lost Boys, Ralph Hauwert, core-developer Papervision en Niels de Keizer, Senior Flash Developer bij Qi-Ideas. Aansluitend was er een netwerkborrel. Martijn de Visser: “Het aantal en diversiteit van de bezoekers is zeer bemoedigend: ik heb designers, developers, marketeers en managers gesproken. De Adobe Usergroup biedt daarmee een platform voor grafische en online professionals van alle disciplines.”

Hoge opkomst

Over de opkomst zegt Bert Hagendoorn, manager van de Adobe User Group Nederland: “Voor een eerste meeting hadden we niet verwacht dat er direct zoveel publiek op af zouden komen. Het initiatief heeft kennelijk een groot potentieel en belooft de komende tijd te kunnen doorgroeien naar een evenement waar men niet meer omheen kan.” Het evenement laat zien dat er veel vraag is naar uitwisseling van informatie tussen professionele gebruikers van deze software en technieken. De komende meetings staan gepland voor 10 oktober en 21 november dit jaar en 9 januari 2008.

Over de Adobe User Group

De vereniging Adobe User Group Nederland, die momenteel wordt opgericht, richt zich op professionele designers en developers die met Adobe- en andere vakgerelateerde software en technieken werken. In eerste instantie staat de webkant centraal (Flash, Flex en Adobe AIR - voorheen Apollo), in een tweede fase zal men zich ook richten op print, video en andere productgroepen. Doel van de meetings is een platform te bieden voor het uitwisselen van de gebruikerservaringen. Jaarlijks worden er minstens 6 meetings gehouden. Gratis aanmelden als lid en meer informatie op: www.adobeusergroup.nl