Welkom!

Deel je kennis met anderen in deze Flashgemeenschap!
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan?
Wachtwoord vergeten?
Meeting Nederlandse Adobe Usergroup
11338 keer gelezen
De eerste meeting van Adobe Usergroup Nederland zal woensdag 4 juli aanstaande plaatsvinden in pakhuis Willem de Zwijger te Amsterdam (let op: dus een week later als eerder bekend gemaakt op de flyers).


Flash, Flex, Photoshop & 3D
De sessie is gericht op professionele designers & developers met als rode draad 3D in de CS3 pakketten. Zo heeft Photoshop CS3 nu 3D ondersteuning en met de komst van ActionScript 3 is 'echte' 3D in Flash en Flex realiteit. Het open source framework Papervision 3D is hier een goed voorbeeld van. In de Papervision sessie is een algemene demo en een showcase te zien, verder een hands one sessie hoe je hier snel en simpel zelf mee aan de slag kan gaan.Daarnaast zullen demo's tonen hoe 3D objecten in Photoshop CS3 bewerkt kunnen worden, waarna ze meteen te gebruiken zijn in Flash CS3 en Flex.Meeting Info
Datum: woensdag 4 juli 2007
Tijd: 14.00 uur - 17.00 uur (aansluitend netwerkborrel)
Plaats: Pakhuis Willem de Zwijger, Piet Heinkade 179, 1019 HC in Amsterdam (route)

Belangrijk: om de meeting te kunnen bezoeken moet je je inschrijven!Sprekers
Ralph Hauwert, core-developer Papervision
Martijn de Visser, Lead Interaction Designer, Lost Boys
Niels de Keizer, Sr. Flash Developer, Qi-Ideas

Aansluitend is er een netwerkborrel: een uitstekende mogelijkheid om met de sprekers en mensen uit het vak te praten. Dit mag je natuurlijk niet missen!

De usergroup wil graag kennis en ervaring delen. Heb jij een idee voor een sessie of een thema? Mail ze naar idee@adobeusergroup.nl of neem ze mee naar de meeting en spreek ons aan na de sessies.

Contact
Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, wil je graag kennis en ervaring delen of heb je een goed idee voor een sessie of thema dan kun je de Adobe Usergroup Nederland bereiken via de website www.adobeusergroup.nl.
Lees meer op de externe site ...

test Laura Janssens (11 July 2007, 23:06)
test
1-1