Welkom!

Deel je kennis met anderen in deze Flashgemeenschap!
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan?
Wachtwoord vergeten?
FlashFiles en FlashFocus
4007 keer gelezen

Ter verduidelijking van de ontstane situatie het volgende:

De vereniging FlashFocus is een jaar geleden opgericht om redactie te plegen op de Flash community die ontstaan is vanuit flashfreaks/flashfocus, zij hebben een nieuwe start gemaakt met een eigen CMS en database op FlashFocus.nl

FlashFocus.nl slaat nu een eigen weg in en blijft gewoon voortbestaan, we wensen ze veel succes met de community FlashFocus.nl.

Waarom afsplitsing van Flashfocus

Er is een meningsverschil tussen het bestuur van de vereniging FlashFocus en Dynamic Zones ontstaan waardoor Dynamic Zones besloten heeft om FlashFiles op te richten.

FlashFocus.nl (voorheen FlashFreaks) is samen met enkele belanghebbenden waar onder George Petrov, directeur van Dynamic Zones opgericht. Hij was het eerste lid en mede oprichter van Flash Focus.nl, maar maakt geen deel uit van de vereniging FlashFocus.

George Petrov is niet alleen mede oprichter maar heeft er ook voor gezorgd dat Dynamic Zones vrijwillig vele werkzaamheden verrichte voor FlashFocus. Daarnaast is het CMS en de database opgezet door Dynamic Zones. Ook is de hosting samen met een sponsor altijd voor rekening geweest van Dynamic Zones. Helaas is er door het oprichten van de vereniging een groter verschil van mening tussen beide partijen ontstaan waardoor ieder nu een eigen weg inslaat.

FlashFiles.nl bevat content die historisch gezien verzameld zijn door de leden van FlashFreaks en FlashFocus, deze content is volledig eigendom van de leden en die hebben er dan ook nu nog volledige controle en zeggenschap over en kunnen er te allen tijde wijzigingen in aanbrengen. De vereniging Flashfocus is door dit gegeven ook nooit eigenaar geweest van deze content, deze berust volledig bij de auteurs.

De doelstelling van FlashFiles verandert niet, die wordt alleen verrijkt en we zetten alleen de traditie voort van een open platform waar de kennis en ideeën puur tot hun recht komen. Kennis uitwisseling, het stimuleren van de vaak nog jonge Flash gemeenschap. FlashFiles zal nog steeds gerund worden door eigen leden met volledige zeggenschap over de inhoud van de site.