Welkom!

Deel je kennis met anderen in deze Flashgemeenschap!
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan?
Wachtwoord vergeten?
Lancering ‘Flash Video Day’ voor alles omtrent video en Macromedia Flash
3743 keer gelezen
De ‘Flash Video Day’ welke zal worden gehouden op donderdag 28 oktober 2004 in Utrecht, is een complete seminardag en zal nieuw inzicht geven van de inzet en ontwikkeling van interactieve videotoepassingen binnen webomgevingen met behulp van Macromedia Flash.

Lancering ‘Flash Video Day’ voor alles omtrent video en Macromedia Flash

De ‘Flash Video Day’ welke zal worden gehouden op donderdag 28 oktober 2004 in Utrecht, is een complete seminardag en zal nieuw inzicht geven van de inzet en ontwikkeling van interactieve videotoepassingen binnen webomgevingen met behulp van Macromedia Flash.

Amsterdam, 7 oktober 2004 – Macromedia Benelux BV, NetMasters BV en Rabbit And Bear BV, kondigen vandaag aan dat de eerste ‘Flash Video Day’ op donderdag 28 oktober a.s. gelanceerd zal worden. Deze dag – met een compleet dagvullend programma – zal in het teken staan van gebruik van video op het internet middels Macromedia Flash.

‘Macromedia Flash is bij bijna iedereen bekend en is met een installatiedichtheid van 96% op alle computers ter wereld de meest geinstalleerde plugin, een van de redenen waarom Macromedia besloten heeft om video middels deze plugin toe te gaan passen, zegt Mark de Jong, Sales Manager van NetMasters BV. ‘Door de seminardag te organiseren willen we mensen de mogelijkheid geven om inzicht te krijgen op de nieuwe mogelijkheden van FlashVideo, immers: de wijde verspreiding van de Flash-plugin, de kracht van de in te bouwen interactiviteit, gecombineerd met de aantrekkingkracht van video is een combinatie die nu en in de toekomst veel nieuwe interessante webtoepassingen en mogelijkheden zal bieden.’

Al voor de IBC 2004 - de grootste videobeurs in Europa - waren de drie partijen het erover eens dat een vervolg moest komen op de presentatie van Macromedia op de IBC 2004 waar het de nieuwe videostandaard van Macromedia ging promoten. ‘Een dag waarop een aantal uiteenlopende onderwerpen omtrent FlashVideo gepresenteerd zou worden was de meest voor de hand liggende en meest aansprekende manier’ zegt Ivo Ramackers, Managing Partner bij Rabbit And Bear BV.

De dag bestaat uit een viertal seminars welke de onderwerpen ‘Streaming Video’, ‘Video Communication & Coloboration’, ‘Video Presentation’ en ‘Video & Enterprises zal behandelen. Elk seminar wordt gegeven door een man ‘uit het vak’, vaak gerelateerd aan nieuwe media, streaming media en Macromedia Flash. Elk seminar gaat op een zo praktisch mogelijke wijze in op de mogelijkheden van video in combinatie met Macromedia Flash door gebruik te maken  van voorbeelden en praktijkcases.

Voor iemand die zich al met streaming video, interactieve (video)concepten, cross-media marketing, video-communicatie en soortgelijke zaken bezighoudt is dit een unieke wijze om te ervaren wat de mogelijkheden zijn door video met Macromedia Flash te combineren. Het zal een verhelderend beeld geven van wat de toekomst is van video op het web.

De dag wordt gehouden op donderdag 28 oktober 2004 te Utrecht in het Hoog Brabant Vergadercentrum nabij het Centraal Station. Inschrijving is verplicht. De kosten voor de dag bedragen € 50,- euro eenmalig. Voor meer informatie, het volledige programma en de mogelijkheid tot inschrijven is de website www.flashvideoday.nl te bezichten.

Over Macromedia Inc.
Beleving werkt stimulerend. Macromedia is gedreven door de overtuiging dat grote ervaringen bedrijven groot maken. Onze software helpt miljoenen professionele gebruikers, ontwikkelaars en designers om efficiënte, fascinerende en memorabele ervaringen te creëren en af te leveren - op het Internet, op vaste dragers, op draadloze en digitale toestellen.

Over NetMasters BV
NetMasters BV is is de enige "Certified Alliance Partner" van Macromedia in Nederland dat zich voornamelijk toelegt op de hosting van Macromedia producten en de daarbij behorende oplossingen. Maar ook voor reguliere webhosting is NetMasters BV een belangrijke speler. NetMasters BV is een volledig onafhankelijke aanbieder op het gebied van webhosting, domeinnamen, hostingconcepten en servertools.

Over Rabbit And Bear BV
Rabbit And Bear BV is een toonaangevende onderneming in de snel groeiende markt voor breedband marketing. Rabbit And Bear BV stelt organisaties in staat om via het web krachtig met doelgroepen te interacteren. Haar team van specialisten ontwikkelde the MultiPurpose Communicator, een geïntegreerde oplossing voor breedband marketing en communicatie.

Pers Contacten:
Mark de Jong
NetMasters BV
Tel.: +31 (0)20 4930710
Email: mark@netmasters.nl

 

link Arjan Muthert (07 October 2004, 22:57)
de link in de tekst doet het niet (1 s te veel)
RE: link Mark de Jong (08 October 2004, 09:37)
Is aangepast!
1-2