Welkom!

Deel je kennis met anderen in deze Flashgemeenschap!
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan?
Wachtwoord vergeten?
Prijsvraag Flash Communication Server. Voor 2700 euro aan prijzen!
4977 keer gelezen

Vanaf vandaag is het mogelijk om mee te doen aan de prijsvraag met Flash Communcation Server. Maak de grappigste, mooiste, interessanste of meest gewilde toepassing met Flash Communication Server en maak kans op 2700 euro aan prijzen en contacten met potentiële opdrachtgevers. Als je erkenning wilt op het gebied van Flash Communication Server dan is dit je kans!

PRIJSVRAAG

‘Next Generation Flash – Flash Communication!’

(win een gratis jaar volledige Macromedia-hosting ter waarde van  1200 euro!)

 

WAAROM DEZE PRIJSVRAAG?

NetMasters BV, de enige Nederlandse Macromedia Alliance Partner die zich gespecialiseerd heeft in webhosting van Macromedia producten zoals JRun, ColdFusion, Flash Remoting en Flash Communication Server, draagt de Macromedia-community in Nederland een warm hart toe. Zo ook de Flash-community en dus ook FlashFocus. Daarom sponsort NetMasters BV FlashFocus met deze prijsvraag met een totale waarde van meer dan 2700 euro! Naast deze prijsvraag sponsort NetMasters BV ook het Flashtival van 2003 dat door FlashFocus georganiseerd wordt.

 

WAT IS DE PRIJSVRAAG?

Ter introductie van de hosting van Flash Communication Server op www.flashhosting.nl dat sinds 1 augustus 2003 door NetMasters BV wordt aangeboden zal ook de prijsvraag gericht zijn op Flash Communication Server. De prijsvraag luidt: “maak een Flashtoepassing die gebruik maakt van Flash Communication Server, al dan niet in combinatie met andere technieken”. De Flashtoepassing kan een applicatie, game, movie, gimmick of iets heel anders zijn. Je kunt alle ontwikkelingen van de prijsvraag volgen op www.flashhosting.nl/prijsvraag/.

 

JURERING & SLUITDATA

De jurering wordt gedaan door verschillende mensen binnen NetMasters BV, FlashFocus en Macromedia Benelux.  Inzenders krijgen tot [update] 15 oktober 2003 de tijd om hun applicatie te finetunen of voort te borduren op de gepresenteerde Flashtoepassing. Hiervoor krijgt elke maker de mogelijkheid om de applicatie op een eigen Flash Communication Server hostingaccount realtime te testen tot de sluitdatum van de tweede ronde. 

Tijdens de jurering wordt op verschillende zaken gelet zoals: originaliteit, concepting, interface, design, praktische toepasbaarheid, reproduceerbaarheid, uitwisselbaarheid, gebruikte technieken, etc. Degene met het beste idee en beste uitwerking is de uiteindelijke winnaar. Het insturen kan door de complete applicatie uiterlijk 22 september op te sturen (in zip of rar) naar: prijsvraag@flashhosting.nl.

PRIJZEN

De prijzen die door NetMasters BV beschikbaar worden gesteld zijn als volgt: 

1e prijs

Een Flash Communication Server hostingabonnement met 10 connecties, en 10 GB dataverkeer, een medium hostingaccount op Windows of Linux met Flash remoting en Coldfusion en bijbehorende domeinnaam naar keuze (.nl of .com) voor een heel compleet jaar vanaf 1 november 2003. Totale waarde ca. 1200 euro!

 

2e en 3e prijs

Een Flash Communication Server hostingabonnement met 5 connecties, en 5 GB dataverkeer, een small hostingaccount op Windows of Linux met Flash remoting en Coldfusion en bijbehorende domeinnaam naar keuze (.nl of .com) voor een heel compleet jaar vanaf 1 november 2003. Totale waarde ca. 750 euro!

Naast de hostingprijs zullen de 5 uiteindelijke finalisten worden gebruikt in allerlei verschillende promotionele en commerciële acties van  NetMasters BV, waarbij de auteurs te alle tijden zullen worden genoemd en onder de aandacht zullen komen van potentiële opdrachtgevers van Flash Communication Server applicaties. Daarnaast zal in overleg gekeken worden naar eventuele commerciële uitrol van gepresenteerde applicaties. 

VOORWAARDEN

Indien je een Flashtoepassing instuurt, ga je akkoord met onderstaande voorwaarden: 

  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • Alle betreffende juryleden zijn uitgesloten van deelname
  • Alleen inzendingen die zowel sourcecode als de uiteindelijke Flashtoepassing inzenden kunnen meedoen aan de prijsvraag
  • Alle inzendingen mogen door NetMasters BV vrijelijk worden gebruikt voor promotionele of commerciële doeleinden

 

AMFPHP ook goed? Sido van Gennip (26 August 2003, 14:54)
Ik ben op dit moment een website aan het bouwen met Flash Remoting d.m.v de AMFPHP gateway. Kan ik met dit project ook meedoen aan de wedstrijd of is alleen FlashCom toe gestaan?
RE: AMFPHP ook goed? Mark de Jong (26 August 2003, 15:53)
Ehmmm... nee, dit is echt bedoeld voor Flash Communication Server. Als je Flash Communication Server in combinatie met Flash Remoting gebruikt mag het natuurlijk wel... Overigens, wellicht wel een goed idee, zo'n competitie met Flash Remoting ;)
leuk tom devolder (24 August 2003, 19:11)

leuke wedstrijd. en uiterst leuke prijzen

eerste weken van september worden zeer flashcom-intensief


RE: leuk Mark de Jong (25 August 2003, 09:25)

We zijn heel benieuwd! Grote kans op winnen ook omdat FlashCom natuurlijk nog niet zo heel bekend is ;) Succes!


1-4