Welkom!

Deel je kennis met anderen in deze Flashgemeenschap!
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan?
Wachtwoord vergeten?
NetMasters BV lanceert hosting van Macromedia Flash Communication Server
4129 keer gelezen
NetMasters BV, gecertificeerd Macromedia Hosting Partner zal per 1 augustus 2003 als eerste in Nederland de mogelijkheid bieden om Macromedia Flash Communication Server te hosten voor derden. Met deze hosting kan binnen de bestaande browsers o.a. multiplayer gaming, chatten met webcam en microfoon, e-learning e.d. worden weergegeven.

Macromedia Flash Communication Server (FCS) is oplossing voor de nieuwe generatie Flash-applicaties. Hiermee is het op eenvoudige wijze mogelijk om Flashclients met elkaar te kunnen laten communiceren op het gebied van tekst, geluid, beeld en objecten. Voorbeelden zijn multiplayer gaming, videoconferencing, chatten, broadcasting van audio of video, e-learning, etc.                  

De Macromedia Flashplayer (geïnstalleerd op nagenoeg alle browsers ter wereld) is de basis. Websites kunnen Flashapplicaties op hun website beschikbaar maken die binnen de browser van bezoekers wordt geopend. Gebruikers die de Flashapplicatie openen kunnen via de Macromedia FCS met elkaar communiceren in allerlei verschillende vormen. 

Om de Flashclients met elkaar te kunnen laten communiceren is de Macromedia FCS een must. De Macromedia FCS moet verbonden zijn aan het internet en heeft bij voorkeur een schaalbare en snelle internetverbinding nodig. Bovendien heeft de FCS een hoge investeringsgraad en vergt het beheer van de FCS specifieke kennis die ontwikkelaars over het algemeen niet hebben. Daarom is het extern hosten van FCS een van de meest logische en meest voordelige opties. 

Voor informatie over Macromedia FCS en bijbehorende mogelijkheden kunt u kijken op www.flashhosting.nl. Hier kunt u informatie over Macromedia FCS incl. bijbehorende prijzen bekijken en zich inschrijven op de nieuwsbrief.

Lees meer op de externe site ...

help william ja hallo (31 August 2003, 02:13)
waar kan ik flash bestanden downloade al vast bedankt groetjes william

RE: help Mark de Jong (01 September 2003, 09:31)
Bestanden? Welke bestanden? Voorbeeldbestanden van flashcomm, of alle informatie qua prijzen e.d.? Je kutn het beste gewoon even kijken op de externe website (zie link).
re d . j vd watering (25 July 2003, 12:42)

Dit ziet er goed uit , dan kunnen we gaan testen met een chat server en dergelijke !

 


1-3