Welkom!

Deel je kennis met anderen in deze Flashgemeenschap!
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan?
Wachtwoord vergeten?
Macromedia DRK 3 en de nieuwe Macromedia DCK
3481 keer gelezen

Macromedia heeft zojuist de Developers Resource Kit 3 (DRK) voorgesteld, alsook heeft het de nieuwe Data Communication Kit (DCK) aangekondigd.

De DRK 3 is een CD boordevol content ter ondersteuning van het MX-gamma. De cd bevat voorbeeldapplicaties, Macromedia Flash UI Component Set 5, een ActionScript Data Validation Library, PHP and ASP.NET reference extensions voor Dreamweaver, een Data File Access utility voor ColdFusion, een set RSS en een 'news aggregator' voorbeeld applicatie en andere nuttigheden voor de MX-developer. De DRK gaat over de toonbank voor $99 en is 'gratis' beschikbaar voor Devnet Pro en Essential accounts.

De Macromedia Flash MX Data Connection Kit is een set van componenten die Flash developers toelaten om zonder (of tenminste met geringe) kennis van back-end scripting-talen en d.m.v. Flash-componenten aan de slag te gaan met dynamische data uit databases of xml. De DCK, die verkocht zal worden tegen $299, bevat de Macromedia Firefly Components die Macromedia kocht van CyberSage Software en een developer edition van Macromedia Flash Remoting MX.

Lees meer op de externe site ...

wel los verkrijgbaar... tom devolder (25 April 2003, 23:43)

lol. u spreekt zichzelf tegen in slechts 2 zinnen.

Maar is correct dat DRK 3 slechts na 3 maanden verkrijgbaar is voor niet-Devnet klanten

 


niet los verkrijgbaar jos van de laar (24 April 2003, 14:11)

Volgens mij is de DRK 3 alleen verkrijgbaar als je een devnet abbo (minimaal essential) hebt. Deze is niet los verkrijgbaar.
Ik dacht wel dat hij na 3 maanden los verkrijgbaar wordt.


1-2