Welkom!

Deel je kennis met anderen in deze Flashgemeenschap!
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan?
Wachtwoord vergeten?
Workshop Flash MX voordeliger via FlashFreaks
4358 keer gelezen

Hedwyg van den Elzen (bekend van het het boek Flash ActionScript en van haar ActionScript Workshop op Flashtival) verzorgt 18 April 2002 een Workshop Flash MX. Dit is een unieke kans om snel en goed de nieuwe Flash MX technieken onder de knie te krijgen. Als je je via FlashFreaks aanmeldt krijg je maar liefst 20 euro korting en betaal je slechts 55 euro!

Flash MX: Veel te leren
Flash MX is te koop en er valt weer een hoop te leren voor iedereen. Veel auteurs zijn al bezig met het schrijven van MX specifieke boeken, maar het duurt veelal tot de 2e helft van dit jaar voordat die boeken ook daadwerkelijk op de markt komen. Gelukkig zijn er nog andere manieren om Flash te leren: Workshops! Het blijkt dat de workshops eerder 'MX Compatible' te maken zijn, want  Hedwyg van den Elzen is er al helemaal klaar voor. Uit de aankondiging:

"Om snel met Flash MX aan de slag te kunnen organiseert Via Milia een workshop Flash MX. In deze workshop leer je de nieuwe mogelijkheden en toepassingen van Flash MX kennen, waaronder de fantastische componenten en nieuwe ActionScript-codes!"

De workshop vindt plaats op 18 april 2002 van 13.30 tot 17.00 uur in het mooie Oisterwijk (tussen Tilburg en Den Bosch). Aansluitend kun je napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Trainer en auteur Hedwyg van den Elzen heeft een interessant programma samengesteld waarmee je de nieuwe mogelijkheden en toepassingen van Flash MX leert. Of je nu een Flash-starter bent, of een ervaren ActionScript-programmeur, deze workshop is voor alle nieuwe MX-gebruikers.
De onderwerpen die aan bod komen zijn:

 •  De nieuwe interface van Flash MX
 •  Layer folders
 •  Verbeteringen aan de tijdlijn
 •  Free Transform Tool
 •  Distribute to Layers
 •  Templates
 •  Scrollbars...
 •  ... en andere componenten
 •  Nieuwe objecten...
 •  ... en andere nieuwe ActionScript-codes
 •  Tekenen met ActionScript
 •  en meer...

Schrijf je nu in, want vol is vol!

Prijs: 55 euro voor FlashFreaks leden (exclusief BTW)
        75 euro voor niet FlashFreaks leden (exclusief BTW)
Tijd: 13.30 - 17.00 uur met aansluitend After Party
Locatie: De Leijhof, Oisterwijk

Korting via FlashFreaks.nl
Speciaal voor FlashFreaks leden biedt Via Milia een korting aan van maarliefst 20 euro. In plaats van 75 euro betaal je nu slechts 55 euro! (prijzen exclusief btw)

Inmiddels is de inschrijving gesloten.

Flash MX workshops Emile van Embden (28 November 2002, 16:47)

Goede middag,

Helaas ben ik te laat voor de inschrijving maar ik wil graag op de hoogte blijven van Studio MX workshops of andere MX workshops. Bijvoorbaat dank Emile van Embden.

vanembden@go.com


te gek flashfreaks wat een kortingen allemaal!!!!! Stefan de Groot (02 April 2002, 17:09)

Ik ga er zeker heen. Gaan er nog andere Flashfreaks uit Haarlem naar de workshop? Ik ga er met de auto heen. Mail me als je mee wilt rijden; dan kunnen we de kosten delen. 

Tsjouw,

Stefan de Groot


te ver weg :( Tjalling de Vries (27 March 2002, 10:47)

Damn dat is te ver weg voor mij helaas. Of zijn er nog mensen in de buurt van Harlingen die er toevallig ook nog heengaan met de auto? kunnen we de kosten misschien wel delen.

_________

Greetz,

NastyNick


1-3