Welkom!

Deel je kennis met anderen in deze Flashgemeenschap!
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan?
Wachtwoord vergeten?
Nieuw: Adobe LiveMotion 2.0
5366 keer gelezen

Adobe LiveMotion 2.0 Advances Web Animation and Interactivity

De nieuwe versie van LiveMotion geeft designers en ontwikkelaars uitstekende scripting mogelijkheden en ongeëvenaarde creatieve vrijheid.

SAN JOSE, Calif., (January 7, 2002) (Nasdaq: ADBE)—Adobe Systems Incorporated, de leider in network publishing, heeft vandaag Adobe® LiveMotion™ 2.0 gelanceerd, een nieuwe versie van de applicatie voor professionele Web graphics and Flash™ animaties. LiveMotion 2.0 geeft Web designers en Ontwikkelaars een snelle en efficiënte manier om interactieve content en animaties voor het Web te creëren.


LiveMotion 2.0 completmenteert de Adobe design workflow door uitstekende integratie met andere Webdesign en dynamische media applicaties van Adobe, zoals Adobe Photoshop®, GoLive® and After Effects®. De uitstekende en intuïtieve designkenmerken - inclusief tijdbalkmodel - maakt het mogelijk om Webprofessionals creatief hun werk te doen en toch productietijd te verminderen.

Aanvullend is LiveMotion 2.0 makkelijk te integreren met een bestaand Flash (SWF) werkschema door volledige ondersteuning van AcionScript, waardoor het mogelijk is voor designers en ontwikkelaars om dynamische, interactieve en geanimeerde content te creëren in verschillende formaten zoals SWF en QuickTime.

"Making our sites visually compelling is a top priority, and to do this we need professional-level scripting capabilities that help us work more efficiently without complicating our workflow or getting in the way of our design vision," said Uri Ar, creative director of Media Farm. "The ActionScript support and automated scripting within LiveMotion help us accelerate our workflow, enabling us to create professional animations and interactivity in a fraction of the time it takes with other tools." Media Farm has developed interactive media products for clients such as the American Museum of Natural History, SEI Investments, Cityfeet, Harper Collins, Edison Schools, NYU, and Mixed Greens.

Als aanvulling ter ondersteuning van ActionScript kan de complete ontwikkelomgeving in LiveMotion worden geautomatiseerd en uitgebreid door middel van JavaScript. Door de nieuwe Live Tabs, is het mogelijk voor designers en ontwikkelaars met minimale scripting ervaring om LiveMotion uit te breiden met aanvullende tools voor complexe scripts, animatieontwikkeling en op tijd gebaseerde taken. 

De scripting applicatieset in LiveMotion geeft ontwikkelaars een uitstekende controle over de scripts met een Script Editor met standaard scriptkleuren, code management, zoeken en vervangen. Tevens is er een geïntegreerde preview mogelijk en een bron-level script debugger die breakpoints ondersteunt, waardoor het voor de ontwikkelaar mogelijk is om stap voor stap door de code heen te bladeren om eventuele fouten op te sporen en op te lossen.

LiveMotion is volledig compatible met de andere software voor content ontwikkeling van Adobe zoals Photoshop en Illustrator. Met GoLive 6.0 (ook nieuw) is het mogelijk om in LiveMotion ontwikkelde Flash en Quicktime te integreren in GoLive HTML pagina´s. LiveMotion is ook in staat om content ontwikkeld met After Effects 5.5 te importeren, voor interactiviteit en optimalisering voor het Web.

Engels
Info LiveMotion 2.0 :Meer info >>
Info GoLive 6.0 : Meer info >>

Nederlands
Info LiveMotion 2.0 : Meer info >>

Lees meer op de externe site ...