Welkom!

Deel je kennis met anderen in deze Flashgemeenschap!
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan?
Wachtwoord vergeten?
Macromedia lanceert 'Sitespring'
3513 keer gelezen

Macromedia lanceert Sitespring. Dit is in tegenstelling tot veel voorgaande programma's van de hand van Macromedia niet een programma om websites of graphics mee te maken, maar om de communicatie binnen een team van webdesigners beter te laten verlopen. Een aanrader voor bedrijven die uitgebreide internet-projecten ontwikkelen.

SiteSpring kan gezien worden als een soort discussieprogramma waarin alle aspecten van het webdesign zijn meegenomen, dus inclusief bestanden uploaden.

Elk onderdeel (lid) van het webteam waarmee je een bepaald internet project maakt krijgt met Sitespring een eigen wachtwoord, en kan via zijn netwerk zijn mede-designers bereiken. Ook zijn er verschillende functies zoals email, en een taakverdeling mogelijk. Zo is het een stuk eenvoudiger om de verschillende onderdelen van een project op elkaar in te laten spelen, en de organisatie ervan verloopt stukken eenvoudiger.

Doordat alle bestanden die worden gemaakt en bewaard, en later misschien een update ondergaan, gelijk beschikbaar worden voor iedereen binnen het team via het netwerk, zit niemand meer met 'oude bestanden' te werken. Veranderingen in bestanden worden bij iedereen gelijk zichtbaar.

Sitespring associeert direct taken met de bijbehorende bestanden. Teamleden kunnen bestanden dus makkelijker vinden, en hoeven niet meer via rommelige email attachments en rommelige folders op zoek te gaan naar bestanden.

Al met al is dit zeker een aanrader voor bedrijven die uitgebreide internet-projecten ontwikkelen, en dan ook met vele designers aan een project werken. Voor het kleinere webdesign bedrijf is dit echter geen ideale oplossing, want daar is de taakverdeling bij ieder project vaak al totaal duidelijk. Dan wordt ook meestal niet gewerkt met honderden bestanden, en is een programma als Sitespring niet een 'must'.

Bassie

Lees meer op de externe site ...

Alternatief Dlocks (11 July 2001, 04:02)

Kijk eens op http://www.projectplace.nl

Werkt perfect.


heb je gezien hoe duur dat progje is... flash.pro flash.pro (10 July 2001, 02:12)
$1999 voor het basispakket voor 3 gebruikers en vervolgens per gebruiker $499 betalen, ik dacht het niet. Dan de boel maar managen op de ouderwetse manier...
heb je gezien hoe duur dat progje is... flash.pro flash.pro (10 July 2001, 02:11)
$1999 voor het basispakket voor 3 gebruikers en vervolgens per gebruiker $499 betalen, ik dacht het niet. Dan de boel maar managen op de ouderwetse manier...
ik ook!! rik legger (07 July 2001, 13:18)
Ik heb me ook al ingeschreven, lijkt mij erg handig! Handiger dan met MSN messenger zoals ik voorheen altijd deed met mijn partner...
1-4