Welkom!

Deel je kennis met anderen in deze Flashgemeenschap!
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan?
Wachtwoord vergeten?

SOFTWARE / 1. Animaties

Sqirlz Water Reflections
15435 keer gelezen
(February 27, 2005)
Waardering: 25 keer gestemd 
 4.4 van de 5
Met dit freeware programma ben je in staat om binnen de kortste keren een jpg of bmp te voorzien van een kabbelend meertje van elke vorm die je maar wilt. In de golfjes zie je het beeld erboven gereflecteerd. Je kan een keuze maken uit verschillende rimpelingen en details: golfhoogte en perspectief kunnen ingesteld worden. Animaties kunnen bewaard worden als SWF of als AVI video clips.
De nieuwste versie (version 1.1) maakt het zelfs mogelijk reflecties toe te voegen aan bestaande videos. AVI-files kunnen geladen worden en net zo behandeld worden als een enkele BMP- of JPG-file. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld meerdere refelecterend gebieden aan te geven in één beeld. Je zou dit programma zelfs kunnen gebruiken om AVI om te zetten in SWF / Flash. Een prachtig programmaatje: klein (585 Kbytes), maar fijn!
Geef hier je waardering: Matig 1 2 3 4 5 Geweldig!
  Waardering:
Lees meer op de externe site ...

Handig Floris V. (27 June 2005, 16:45)

Goede tutorial!

Ik heb het programma gedownload en het is heel handig om water te maken. Je hoeft alleen maar een foto te openen, een lijntje om het water te trekken en wat dingetjes in te stellen. En dan heb je al een mooi meertje! Als je wilt dat er hoge golven zijn, moet je de lijn precies om het water trekken. Gelukkig zit er een optie bij dat de lijn niet hoekig is maar rond. Als je even oefent met het programma kan je de mooiste meertjes maken.En je kan het gratis downloaden op de site van de makers.

Voorbeeld:

 

Het kan zijn dat het voorbeeld niet werkt of dat als je inzoomt ziet dat het niet precies goed is, dat komt omdat ik nog maar net begonnen ben.


1-1