Welkom!

Deel je kennis met anderen in deze Flashgemeenschap!
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan?
Wachtwoord vergeten?

FLA / Websites

Site met actionscript
10170 downloads, 34955 keer gelezen
(June 27, 2002)
Waardering: 236 keer gestemd 
 3.4 van de 5
Eigenschappen
Flash Versie  Flash MX
Moeilijkheidsgraad  Gevorderden

Formaat:   12 KB

Ik heb deze site de afgelopen twee maanden zitten maken voor mijn nieuwe bedrijf. Maar helaas het design paste niet echt bij ons imago.
Daarom heb ik besloten dat ik het op Flashfreaks zou zetten.
Aan de site heb ik in totaal 20 uur gewerkt.

De site past veel actionscript toe.

Een beetje flasher snapt het snel genoeg.
Het menu en de overgangen bestaan uit actionscript.
 

 

Het is een Flash MX bestand omdat ik het daarmee heb gemaakt. Als ik het op zou slaan als Flash5 bestand zouden er enkele dingen verloren gaan. Daarom is het dus een Flash MX bestand geworden.

Rechts is een open vlak.
Daar wilde ikzelf animaties gaan zetten van een zakelijke vrouw die ik zou gaan tekenen met mijn WACOM.
Daar zul je dus zelf iets moeten verzinnen.

Als jullie zo aardig willen zijn om ook even een rating te geven...


LET OP: Het is niet toegestaan om deze site te gebruiken om jezelf als webdesigner te promoten! Net zoals op de andere FLA's op deze site, staat deze site onder copyright.

Geef hier je waardering: Matig 1 2 3 4 5 Geweldig!
  Waardering:
Download ( meld je eerst aan om te kunnen downloaden! )
Bedankt Colin Tan (17 December 2007, 21:38)
Bedankt voor het bestand. Ik ben nieuw met flash, dus ben het nu een beetje aan het leren. Aangezien ik niet van uit boeken leren houdt, komt dit als een geschenk uit de hemel ;)
Positie Erwin Zwart (18 April 2005, 20:03)

Ik ben zelf ook bezig met flash, nog niet zo lang maar ik begrijp het deel van het script niet waarin de nieuwe x positie van de mainmovie word uitgerekend.. als ik het op een andere site wil toepassen wat moet ik dan wel en wat niet veranderen.

Wie kan mij helpen..???


rechten Marcel Ley (13 December 2004, 23:09)

Leuk gedaan, ik begrijp alleen niet waarom er zo moeilijk wordt gedaan over die copyrights.

Van dit soort sites zijn er honderd op een hoop, dus inderdaad hoe ga je dat controleren. Ook typisch nederlands dat gemekker over copyrights. Leer eens te delen of geven.......dat gezeur wordt je toch niet goed van.


Auteursrechten Rolf de Jonker (06 June 2004, 00:28)
Ziet er allemaal goed uit! Opmerking voor degenen die dat nog niet wisten: in het geval van dit soort kunstzinnige baksels is het (nagenoeg) altijd zo dat er in Nederland automatisch auteursrecht rust op het maaksel van discussie (in dit geval een fla, maar het kan ook een boek zijn, of een standbeeld...)!! Copyrights (copyright 2003-2004) en dergelijke teksten worden er vaak bij vermeld om mensen er nog eens extra aan te herinneren dat het niet de bedoeling is het betreffende werk te kopieren, maar hoeven in principe dus niet eens vermeld te worden. Als het om echt belangrijke (financieel interessante) zaken gaat zou je iemand die dit recht schend kunnen aanklagen. De vraag is of het in 'kleinere' gevallen wel de moeite waard is (een email met het vriendelijke verzoek om het geplagieerde werk weg te halen zou kunnen volstaan...). Dus eigenlijk hoef je er niet bij te zetten dat mensen met jouw werk mogen gaan pronken (of er zelfs geld mee verdienen), maar een goede reminder is het zeker wel. Probeer overigens maar eens degenen die zo triest zijn om werk te kopieren te achterhalen! 
RE: Auteursrechten Rolf de Jonker (06 June 2004, 00:31)

schend=schendt!

groet,

Rolf


1-5 | 6-10 | 11-15 | 16-20