Welkom!

Deel je kennis met anderen in deze Flashgemeenschap!
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan?
Wachtwoord vergeten?

SOFTWARE / 3. 3D

Blender 3D
30684 keer gelezen
(January 6, 2002)
Waardering: 182 keer gestemd 
 4.5 van de 5

Blender 3D is een programma, waarmee je 3D spel animaties, modellen en render kunt creeëren. Dit alles in een 2MB programma dat nog gratis is ook.

Je kunt ingewikkelde animaties en renderings maken, met grote precisie.
Blender bezit dezelfde functionaliteit als Lightwave en MAX. 

Het is niet het gemakkelijkste programma maar wel gratis. Dus als je van een uitdaging houdt, moet je dit programma zeker eens proberen.

Ontwikkelaar

http://www.blender3d.com


System

Win 95/98/2K/NT, Linux and others

Download >>

Geef hier je waardering: Matig 1 2 3 4 5 Geweldig!
  Waardering:
Een vraagje... Floris V. (25 February 2006, 08:19)
Ik weet dat blender een fantastisch programma is met heel veel uitgebreide functies, maar... een vraagje... Kan het ook importeren in flash? (dat er geen rare witte rand omheen zit en dat je het het liefst ook nog in 3d kunt draaien in flash)
Blender Pieter-Jan Van Camp (05 December 2004, 11:13)
Blender is echt een geweldig programma !!!! ( spijtig dat het alleen in het engels is ). Het is wel niet makkelijk om mee te leren werken, maar oefening baart kunst. Een goede blender site is www.blender3d.org er staat veel info tutorials, .... . Zelf ben ik nog maar een beginner maar het begint toch al aardig te lukken.  
Blender 3D Randy Wijnan (29 January 2003, 07:32)
Dit programma heb ik ook eens gehad... ...net als maya. Maar het probleem (bij mij is) dat ik er echt de ballen van snap. Ik weet al niet eens hoe je een 3D-figuurtje moet maken en dat renderen lukt ook niet maarja zal wel allemaal een mij liggen.
1-3